Assistance Online app

AO heeft een eigen app die de chauffeurs gebruiken om de behandelingen mee uit te voeren. Vanuit de AO webapplicatie worden behandelingen ontvangen/aangemaakt en toegewezen aan chauffeurs, welke de verschillende stappen van de behandelingen uitvoeren en relevante informatie invullen, zoals berijder- en verzekeringsinformatie, schade-overzichten, vragenlijsten, behandelingsresultaten en vele andere invulmogelijkheden. Informatie tussen de app en de webapplicatie wordt live geüpdatet. Ook is het als chauffeur mogelijk om de toegewezen opdrachtroute te openen met een navigatie-app, zoals Google Maps, waardoor kosten aan boordcomputers kunnen worden bespaard.

Het hebben van een eigen app heeft vele voordelen. De belangrijkste zijn het live inzicht in de opdrachten die door de chauffeurs worden uitgevoerd en het live kunnen sturen op verschillende situaties. Ook wordt er veel administratiewerk ontnomen door de automatische koppelingen tussen de app en de webapplicatie van AO, waarmee gegevens als statustijden automatisch worden ingevuld.

Een ander belangrijk voordeel is de mogelijkheid om aanvullende informatie vanuit de chauffeurs te creëren, welke kan worden gevormd naar eigen wens. Dit kan worden gedaan met de vragenlijsten, welke kunnen worden gekoppeld aan de verschillende soorten opdrachttypes en verplicht of niet-verplicht kunnen worden gemaakt. Via de vragenlijsten zijn er zoveel inzichten te creëren als is gewenst, aangezien elk gewenste inzicht kan worden omgezet in een type vraag voor de chauffeur. Een voorbeeld hiervan is of er een taxi is ingezet of wat de kilometerstand is van het gestrande voertuig. Bij specifiekere opdrachttypes zijn specifiekere vragen relevanter, zoals bij een beveiligingsopdracht of de situatie weer veilig is. Er zijn verschillende invulopties te kiezen voor de vragen, zoals e-mail, getal, opties, standaard, tekst, telefoon, URL, waarde. Bij bijvoorbeeld opties worden de mogelijke opties om als chauffeur uit te kiezen zelf ingesteld, waarmee AO vrijwel alle mogelijke combinaties mogelijk maakt.

Terug naar het overzicht


Interesse gewekt?

Ook benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op