Alle mogelijkheden van Assistance Online (AO)

AO is het meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke systeem in de bergingsbranche dat je kan bedenken met de nieuwste technieken in zowel de webapplicatie als de mobiele app. Uitgebreide instellingen, geautomatiseerde koppelingen en live ingrijpen op processen is mogelijk met AO, terwijl het systeem eenvoudig in gebruik blijft.Orderintegratie, portal en statusupdates

Zelf orders aanmaken of orders digitaal binnen laten komen via een API met automatische controle en validatie? Met AO is dit mogelijk.

Talloze opties voor tarifering

Verschillende tarieven op basis van rayon, afstanden, gewichtsklassen, tarieftijden en onder andere kilometertarieven. AO heeft voor alles inrichtingsvormen.

Altijd inzicht

Met de live inzichten in de chauffeurs, voertuigen, opdrachten, locaties en statussen kan er snel worden geschakeld op nieuwe bestaande opdrachten.

Berekeningen

Verschillende tarieven automatisch laten berekenen op basis van onder andere gewichtsklassen, uitvoertijden en soort behandelingen.

Planning

Een lijstplanning, transportplanning of liever een geografische planning? AO werkt met een tal van weergaves met elk meerdere filter- en weergaveopties.

Assistance Online app

AO heeft een eigen app die de chauffeurs gebruiken om de opdracht mee uit te voeren en live is gelinkt aan de AO webapplicatie.

Alerts

Berijders en chauffeurs kunnen eenvoudig via AO worden bereikt door automatische SMS'jes via de webapplicatie te versturen met ETA's, opmerkingen en informatie.

Eenvoudig charters inschakelen

Mocht de vraag groter zijn dan je beschikbare mensen en middelen, dan kun je met AO eenvoudig charteropdrachten aanmaken voor zowel AO als niet AO-bergers.

Documenten en administratie

Nooit meer het overzicht en documenten kwijt met de georganiseerde administratie en koppelingen in AO.

Voertuigbeheer

Voertuigen stallen per depot vanuit één overzicht gemakkelijk doortransporteren aanmaken of afhalingen van depots verwerken.

Live schakelen en altijd inzicht

24/7 van elk apparaat met internettoegang tot de webapplicatie en de nieuwste technieken voor slimme plannings- en communicatiemogelijkheden.

Templates

AO heeft uitgebreide instellingen voor geautomatiseerde templates, welke worden ingezet voor facturatie, vrachtbrieven, afmeldinformatie en statusupdates.

Kwaliteit en controle

Binnenkomende opdrachten van externe partijen worden automatisch gevalideerd en bij afwijkingen wordt een handmatige validatie gevraagd.

Restricties en specifieke eisen

Met AO kunnen afwijkende instellingen en eisen worden georganiseerd, zoals verschillende transporttarieven op basis van afstanden en rayons.