Talloze opties voor tarifering

Voor elk type situatie zijn er gewenste tarieven in te stellen via AO. Denk bijvoorbeeld aan de verschillende dagdelen waarin bergers operationeel zijn, de gewichtsklasse van het te bergen voertuig, de soort opdracht, vaste of variabele transportkosten en ga zo maar even door met de verschillende situaties die leiden tot verschillende tarieven. AO verwerkt al deze opties. Per klant kun je je eigen tariefkaarten opstellen. Zelfs voor dezelfde klant kun je met verschillende systemen van tarifering werken. Voor iedere opdracht en situatie een tariefoplossing dus.

Tariefafspraken maken met je klant is vaak een uitdaging. Het vertalen van deze afspraken naar tariefkaarten is vaak nog een grotere uitdaging. Maar niet binnen AO. Met de flexibiliteit die wij in onze tariefstructuur bieden, kunnen wij de meest complexe tariefafspraken aan.

Of het nu gaat om tariefzones op basis van gebied, afstanden, gewichtsklassen, tarieftijden, kilometertarieven, voor alles hebben we inrichtingsvormen. Combinaties van kenmerken vormen geen probleem en het merendeel van de tariefinstellingen wordt geautomatiseerd.

AO ontneemt de complexiteit en benodigde tijd aan het correct verwerken van de tariefafspraken.

Terug naar het overzicht


Interesse gewekt?

Ook benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem direct contact op